Living On The Other Side (CD)

Iiird Tyme Out

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. He'll Take You In
  2. I Want To Stroll Over Heaven
  3. I'm Working On The Road To Gloryland - (with Earl Scruggs)
  4. Everybody's Gonna Have A Wonderful Time Up There
  5. Giving My Soul Back To Him
  6. Across The Miles
  7. When We're Living On The Other Side
  8. Eternity Has Begun
  9. Feed Me Jesus
  10. I Feel Closer To Heaven
  11. Swing Low, Sweet Chariot
  12. Heading For That City



Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Country Antall spor 12
Artist Iiird Tyme Out Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer ROUP610393.2