Lonesome Singer Songwriter With Rockabilly Flair (CD)

Don Gibson

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Red Lips, White Lies And Blue Hours
  2. Blue Million Tears
  3. Sample Kisses
  4. You Cast Me Out (Forevermore)
  5. Run Boy
  6. Sweet Dreams
  7. I Believed In You
  8. Sittin´ Here Cryin´
  9. Oh Lonesome Me
  10. Heartbreak Avenue
  11. Too Soon To Know
  12. Blues In My Heart
  13. I Can´t Stop Loving You
  14. Blue, Blue Day
  15. Give Myself A Party
  16. Look Who´s Blue
  17. My Hands Are Tied
  18. The Streets Of Laredo
  19. Who Cares (For Me)
  20. A Stranger To Me
  21. Lonesome Old House
  22. Don´t Tell Me Your Troubles
  23. I´m Movin´ On
  24. Big Hearted Me
  25. Just One Time
  26. (I´d Be) A Legend In My Time
  27. Far, Far Away



Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 27 Artist Don Gibson
Label Snapper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SCOUNT005CD