Lonesome Town: Complete Record Releases 1957-59 (3CD)

Rick Nelson

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. I´m Walkin´
  2. A Teenager´s Romance
  3. You´re My One And Only Love
  4. Be-Bop Baby
  5. Have I Told You Lately That I Love You
  6. Honeycomb
  7. Boppin´ The Blues
  8. Be-Bop Baby (album version)
  9. Have I Told You Lately That I Love You (album version)
  10. Teenage Doll
  11. If You Can´t Rock Me
  12. Whole Lotta Shakin´ Goin´ On
  13. Baby I´m Sorry
  14. Am I Blue
  15. I´m Confessin´
  16. Your True Love
  17. True Love
  18. Stood Up
  19. Waitin´ In School
  20. Shirley Lee
  21. Someday (You´ll Want Me To Want You)
  22. There´s Good Rockin´ Tonight
  23. I´m Feelin´ Sorry
  24. Down The Line
  25. Unchained Melody
  26. I´m In Love Again
  27. Don´t Leave Me This Way
  28. My Babe
  29. I´ll Walk Alone
  30. There Goes My Baby
  31. Poor Little Fool
Disk 2
  1. Believe What You Say
  2. My Bucket´s Got A Hole In It
  3. I Got A Feeling
  4. It´s Late
  5. One Of These Mornings
  6. Believe What You Say (album version)
  7. Lonesome Town
  8. Tryin´ To Get To You
  9. Be True To Me
  10. Old Enough To Love
  11. Never Be Anyone Else But You
  12. I Can´t Help It
  13. You Tear Me Up
  14. It´s All In The Game
  15. Restless Kid
  16. You´ll Never Know What You´re Missing
  17. That´s All
  18. Just A Little Too Much
  19. One Minute To One
  20. Half Breed
  21. You´re So Fine
  22. Don´t Leave Me
  23. Sweeter Than You
  24. A Long Vacation
  25. So Long
  26. Blood From A Stone
  27. I´ve Been Thinkin´
  28. I Wanna Be Loved
  29. Mighty Good
  30. My Rifle, My Pony And Me
Disk 3
  1. Exclusive Interview


Utgitt 2010 Format 3CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 62 Artist Rick Nelson
Label Fantastic Voyage Bestillingsnummer EDG100056.2