Long Distance Call (CD)

Norsk Utflukt

59,50 5950 Veil. pris 109,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Poesibluesbandet fra Oslo ble dannet allerede i 1991, men Long Distance Call er faktisk bare deres fjerde studioalbum - egentlig ikke så rart, med tanke på begivenheten det er å samle fem så profilerte kulturarbeidere på samme sted til samme tid. Denne gang var stedet Juke Joint Studio på Notodden, mens tidspunktet var høsten 2013. Der spilte de inn verket som har gitt navn til plata, uroppført under Festspillene i Bergen sommeren 2012.

Long Distance Call er en rørende, ærlig og brutalt vakker novelle om kjærlighet, et album du skal spille når du er sikker på at ingen forstyrrer før røret legges på i den andre enden. Saabye Christensen er stemmen i telefonen, mens tonene fra Kåre Viruds gitarer, Espen Fjelles Hammond B3, Baard Slagsvolds bass og Tore Wildhauers trommer og perkusjon smyger seg lekkert innimellom versene og avsnittene.

Bugge Wesseltoft er selvfølgelig også denne gang med under hele prosessen, både som produsent og musiker. I tillegg hører du trompeten til Jens Petter Antonsen, altsaksofonen til Morten Halle, fiolinene til Frode Larsen og Christina Dimbodius samt celloen til Audun Andre Sandvik.

Spor to - sistesporet "Hei, operator" - er også en liten telefonsamtale, denne til damen på sentralen og i vanlig, radiovennlig lengde.

Sporliste

  1. Long Distance Call
  2. Hei, operator

Produktfakta

Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 2 Artist Norsk Utflukt
Label Tylden & Co. Bestillingsnummer GTACD8534

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i