Long Honeymoon (CD)

Mary Coughlan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It Never Entered My Mind
  2. Thrill Is Gone, The
  3. Long Honeymoon
  4. Detour Ahead
  5. Charlie
  6. I Don't Want To Play In Your Yard
  7. These Boots Were Made For Walking
  8. Dark Clouds
  9. Maybe You'll Be There
  10. Blues Got The World
  11. I Cover The Waterfront
  12. Lucky Day


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 12
Artist Mary Coughlan Label Import
Bestillingsnummer EVNG4014.2