Long Way Back Home (CD)

The Gibson Brothers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Mountain Song
  2. Callie's Reel
  3. Dreams That End Like This
  4. Way I Feel
  5. Ophelia
  6. Any Man In His Right Mind
  7. Long Way Back Home
  8. It's All Right With Me
  9. Alone With You
  10. I'm Not Wanted Here
  11. I Gotta Get Back To You
  12. Satan's Jeweled Crown
  13. He'd Take Her Back Again
  14. East Bound Train (bonus track)



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The Gibson Brothers
Label Sugar Hill Bestillingsnummer SHCD3986