Longview (CD)


299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I've Never Been So Lonesome
  2. Lonesome Old Home
  3. It's Goodbye And So Long To You
  4. Southern Moon
  5. Only Time Can Mend A Broken Heart
  6. Seven Year Blues
  7. Brighter Mansion
  8. Hemlocks And Primroses
  9. How Will The Flowers Bloom
  10. Touch Of God's Hand
  11. Pale Horse And His Rider
  12. Will You Be Faithful While I'm Gone
  13. River Underground
  14. Train That Carried My Girl From Town


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Longview
Label Import Bestillingsnummer ROUP610386.2