Looking Through The Eyes Of Roy Wood & Wizzard: Hits And Rarities 1974-1987 (CD)

Roy Wood

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Intro
  2. Eddy's Rock
  3. Are You Ready To Rock
  4. Rock 'n' Roll Winter (Loony's Tune)
  5. Everyday I Wonder
  6. We're Gonna Rock 'n' Roll Tonight
  7. Look Thru' The Eyes Of A Fool
  8. Any Old Time Will Do
  9. Why Does Such A Pretty Girl Sing Those Sad Songs
  10. Bengal Jig
  11. Kenny Everett Jingle
  12. Song (rough monitor mix)
  13. Ball Park Incident (live)
  14. Angel Fingers (A Teen Ballad) (live)
  15. Forever (live)
  16. This Is The Story Of My Love (Baby) (live)
Disk 2
  1. Rattlesnake Roll
  2. Oh What A Shame ((rough monitor mix))
  3. Rain Came Down On Everything
  4. Indiana Rainbow
  5. Human Cannonball
  6. Main Street
  7. Thing Is (This Is The Thing)
  8. Starting Up
  9. Hot Cars
  10. Raining In The City
  11. Red Cars Are After Me
  12. 1 2 3 (rough monitor mix)
  13. Under Fire (12" mad mix 1)
  14. Sing Out The Old Bring In The New (12" extended version)


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 30 Artist Roy Wood, Wizzard
Label Castle/Sanctuary Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CMQ1300CD