Lookout Mountain, Lookout Sea (CD)

Silver Jews

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. What Is Not But Could Be If
  2. Aloysius Bluegrass Drummer
  3. Suffering Jukebox
  4. My Pillow Is The Threshold
  5. Strange Victory Strange Defeat
  6. Open Field
  7. San Francisco BC
  8. Candy Jail
  9. Party Barge
  10. We Could Be Looking For The Same Thing


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Silver Jews
Label Drag City
Bestillingsnummer DC358CD