Loon (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. P. Diddy Intro (Loon/Loon)
  2. How You Want That (featuring Kleis)
  3. Do What You Like (featuring Mario Winans)
  4. Relax Your Mind
  5. Down For Me (featuring Mario Winans)
  6. Barbershop Interlude
  7. This Ain't Funny
  8. Story
  9. Between Us (featuring Tammy)
  10. Like A Movie (featuring Claudette Ortiz)
  11. Pimpin' Ken (interlude)
  12. Hey Woo (featuring Missy)
  13. Can't Talk To Her (featuring P. Diddy/Joe Hooker)
  14. Things You Do (featuring Aaron Hall)
  15. Don't Wanna Die
  16. Waiting (featuring The Letter)
  17. You Don't Know
  18. Friday Night
  19. I'll Be There (featuring Carl Thomas)



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Loon
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BADB000089202.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende