Lost And Found: Lost Without You 1963-1970 (CD)

Four Tops

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Get My Hands On Some Lovin'
  2. I Can't Believe That You're In Love With Me
  3. Gotta Say It Gonna Tell It Like It Is
  4. Wonderful Baby (alternate version 1)
  5. Wonderful Baby (alternate version 2)
  6. Baby Baby Come Home
  7. What Do You Wanna Do With Me Baby
  8. Fantasy
  9. It's A Lonely World Without Your Love
  10. Sweeter As The Days Go By
  11. Loving You Is Sweeter Than Ever (alternate mix)
  12. Lost For Words
  13. If You Don't Want My Love (stereo mix)
  14. Just One Last Look
  15. Your Love Is Wonderful (stereo mix)
  16. Lonely Lover (stereo mix)
  17. I Can't Escape Your Memory
  18. I'm So Afraid Of Losing You
  19. Sweet Was The Love
  20. Woman Woman
Disk 2
  1. Same O Same O
  2. Clip My Wings
  3. I Can't Hold Back
  4. Old Fashioned Man
  5. No Time
  6. My Love Keeps On Growing
  7. You Can't Keep A Good Man Down
  8. My Fatherless Son
  9. Never Say No To Your Baby
  10. Have A Little Faith
  11. Magic Mary
  12. Don't You Think You Owe Me Something
  13. Starving For Your Love
  14. Rocks In My Bed
  15. Which Way Is The Sky
  16. These Are The Questions
  17. Deep In The Pit Of Your Love
  18. You're My Kind Of Woman
  19. Where Do I Go From Here
  20. Baby Dumplin'
  21. Lost Without You


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 41 Artist Four Tops
Label Import Bestillingsnummer HPOSB000362602.2