Lost Dogs & Mixed Blessings (CD)

John Prine

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. New Train
  2. Ain't Hurtin' Nobody
  3. All The Way With You
  4. We Are The Lonely
  5. Lake Marie
  6. Humidity Built The Snowman
  7. Day Is Done
  8. Quit Hollerin' At Me
  9. Big Fat Love
  10. Same Thing Happened To Me
  11. This Love Is Real
  12. Leave The Lights On
  13. He Forgot That It Was Sunday
  14. I Love You So Much It Hurts



Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Country Antall spor 14
Artist John Prine Label Oh Boy! Records
Bestillingsnummer OB120013.2