Lost Highway - Compilation (Norwegian Edition) (CD)

Willie Nelson

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Maria - with Rob Thomas
  2. Mendocino County Line - with Lee Ann Womack
  3. Back To Earth
  4. The Harder They Come
  5. Over You Again
  6. You Don't Know Me
  7. Lost Highway - with Ray Price
  8. Beer For My Horses - with Toby Keith
  9. Blue Eyes Crying In The Rain - with Shania Twain (live at the Beacon Theater 2003)
  10. Overtime - with Lucinda Williams
  11. I'm Still Not Over You - with Ray Price
  12. Superman (unreleased from The Chips Moman Sessions)
  13. Bubbles In My Beer
  14. Crazy - with Diana Krall and Elvis Costello (live at the Beacon Theater 2003)
  15. Both Sides Of Goodbye (unreleased from The Chips Moman Sessions)
  16. Cowboys Are Frequently Secretly (unrelased)
  17. Ain't Goin' Back To Brokeback Mountain (Unreleased From The Moment Of Forever Sessions)
  18. Lost Highway - with Kurt Nilsen


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Willie Nelson
Label Lost Highway
Bestillingsnummer 2724363


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende