Lost In Existence (CD)

Scarlett O’Hara

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Welcome To The Brodeo
  2. Empires
  3. Dude, You´re Being That Guy
  4. Call It Reckless
  5. Lost in Existence
  6. Not All Texans Wear Cowboy Hats
  7. I Make My Own Karma
  8. Watch Where You´re Christopher Walken
  9. You Can´t Wrestle Swordfish In Tampa
  10. Where In The World Is Earthworm Jim


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Scarlett O’Hara
Label Rise Records Bestillingsnummer 0856136002476