Lost In The New Real - Limited Enhanced Media Book Edition (2CD)

Arjen Anthony Lucassen

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. The New Real
  2. Pink Beatles In A Purple Zeppelin
  3. Parental Procreation Permit
  4. When I'm A Hundred Sixty-Four
  5. E-Police
  6. Don't Switch Me Off
  7. Dr Slumber's Eternity Home
  8. Yellowstone Memorial Day
  9. Where Pigs Fly
  10. Lost In The New Real
  11. Bonus feature CD Rom section: "Behind the New Real"
Disk 2
  1. Our Imperfect Race
  2. Welcome to the Machine
  3. So Is There No God?
  4. Veteran of the Psychic Wars
  5. The Social Recluse
  6. Battle of Evermore
  7. The Space Hotel
  8. Some Other Time
  9. You Have Entered The Reality Zone
  10. I'm the Slime
  11. Bonus feature CD Rom section: "The Artwork"



Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Arjen Anthony Lucassen
Label Inside Out/Century Media
Bestillingsnummer 5052205058701