Lost Masters Of The Universe (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Intro
  2. The Rest
  3. Wintermass
  4. Mourning
  5. Father Beyond
  6. Forces of Darkness
  7. Outro
  8. Demons Never Sleep
  9. Into My Crypt of Fear
  10. The Shattered Soul
  11. The Groove of Petrified Souls
  12. Mourning
  13. The Rest (from Piss Off promo tape)
  14. Where the Raven Flies (from Piss Off promo tape)
  15. Wintermass (from Piss Off promo tape)
  16. Kingdom Comes (from Piss Off promo tape)
  17. In Your Grave (from Piss Off promo tape)


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Mysticum
Label Peaceville Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDVILED476