Loud (CD)

Rihanna

134,25 13425 Veil. pris 179,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Bare ett år etter gigantsuksessen Rated R følger Rihanna opp med Loud, det femte albumet fra den 22 år gamle R&B-stjernen fra Barbados. Og målene hun har satt seg er ikke små: Loud skal bli den nye Thriller. Selvsagt en umulig oppgave - ingen i dag kan matche Michael Jacksons popularitet i 1982/83/84 - men vi må jo like at dama sikter høyt.

Første single fra albumet var dansegulvdødaren "Only Girl (In The World)", produsert av Stargate og så knallgod og skamløst fengende at selv Beyoncé må bli misunnelig. "Fengende" er for øvrig en betegnelse som gjelder utgivelsen som helhet: Her er rene gullrekka av klubbhits, gjerne med karibisk snert, side om side med myke ballader og kjærlighetslåter med bein i nesa. Mørkest er nok "Love The Way You Lie (Part II)", en ny versjon av megahiten med Eminem - denne gang er det Rihannas tur til å gi sin versjon av historien, med rapperen på herlig hissig gjestevers. Den Avril Lavigne-samplende partylåta "Cheers (Drink To That)" er pur fest, mens andresingle og Drake-duett "What's My Name?" (også den produsert av Stargate) oser av varme følelser.

Dette albumet er i det hele tatt et naturlig neste steg for den unge artisten. Her får hun vist seg fra flere sider, og hun mestrer dem alle.

Sporliste

 1. S&M
 2. What's My Name - (featuring Drake)
 3. Cheers (Drink To That)
 4. Fading
 5. Only Girl (In The World)
 6. California King Bed
 7. Man Down
 8. Raining Men - (featuring Nicki Minaj)
 9. Complicated
 10. Skin
 11. Love The Way You Lie (Part II) - (featuring Eminem)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Rihanna
Label Def Jam Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 2782914

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i