Louis Armstrong And His Friends (Remastered) (CD)

Louis Armstrong

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. We Shall Overcome
  2. Everybody´s Talkin (Echoes)
  3. What A Wonderful World
  4. Boy From New Orleans
  5. The Creator Has A Master Plan (Peace)
  6. Give Peace A Chance
  7. Mood Indigo
  8. His Father Wore Long Hair
  9. My One And Only Love
  10. This Black Cat Has 9 Lives


Utgitt 1970 Reutgitt 2014
Format CD Sjanger Jazz
Antall disker 1 Antall spor 10
Artist Louis Armstrong Label Boplicity/Ace
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDBOPM025