Louis Armstrong Meets Oscar Peterson (CD)

Louis Armstrong & Oscar Peterson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. That Old Feeling
  2. Let´s Fall In Love
  3. I´ll Never Be The Same
  4. Blues In The Night
  5. How Long Has This Been Going On
  6. I Was Doing Allright
  7. What´s New
  8. Moon Songs
  9. Just One Of Those Things
  10. There´s No You
  11. You Go To My Head
  12. Sweet Lorraine
  13. Indiana
  14. Let´s Fall In Love (Alternate Take)
  15. I Get A Kick Out Of You
  16. Makin´ Whoopee
  17. Willow Weep For Me
  18. Let´s Do It (Let´s Fall In Love)



Utgitt 1957 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Louis Armstrong, Louis Armstrong & Oscar Peterson, Oscar Peterson
Label Essential Jazz Albums Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer EJA040