Louis Jordan And His Tympani Five (5CD)

Louis Jordan

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Honey In The Bee Ball
  2. Barnacle Bill The Sailor
  3. Flat Face
  4. Keep A Knockin' But You Can't Come In
  5. Sam Jones Done Snagged His Britches On
  6. Swinging In A Coconut Tree
  7. Doug The Jitterbug
  8. At The Swing Cat's Ball
  9. Jake What A Snake
  10. Honeysuckle Rose
  11. Fore Day Blues
  12. But I'll Be Back
  13. You Ain't Nowhere
  14. You're My Meat
  15. June Tenth Jamboree
  16. You Run Your Mouth And I'll Run My Business
  17. I'm Alabama Bound
  18. Somebody Done Hoodoo'd The Hoodoo Man
  19. Bounce The Ball (Doo Dah Diddle Dum Day)
  20. Penthouse In The Basement
  21. After School Swing Session (Swinging With symphony Sid)
  22. Oh Boy I'm In The Groove
  23. Never Let Your Left Hand Know What The Right Hand's Doi n'
  24. Don't Come Cryin' On My Shoulder
  25. Waiting For The Robert E. Lee
  26. Chicken Ain't Nothing But A Bird
  27. Pompton Turnpike
  28. Do You Call That A Buddy (Dirty Cat)
  29. I Know You. I Know What You Wanna Do
Disk 2
  1. Pinetop's Boogie
  2. Two Little Squirrels (Nuts To You)
  3. T-Bone Blues
  4. Pan Pan
  5. St. Vitus Dance
  6. Saxa Woogie
  7. Brotherly Love
  8. Boogie Woogie Came To Town
  9. How 'Bout That
  10. Mama Mama Blues (Rusty Dusty Blues)
  11. Knock Me A Kiss
  12. Green Grass Grows All Around
  13. Small Town Boy
  14. I'm Gonna Move To The Outskirts Of Town
  15. What's The Use Of Getting Sober
  16. Chicks I Pick Are Slender Tender And Tall
  17. I'm Gonna Leave You On The Outskirts Of Town
  18. That'll Just 'Bout Knock Me Out
  19. Five Guys Named Moe
  20. It's A Low Down Dirty Shame
  21. Ration Blues
  22. Is You Is Or Is You Ain't My Baby
  23. Deacon Jones
  24. I Like 'Em Fat Like That
  25. Mop Mop
  26. G.I. Jive
  27. You Can't Get That No More
Disk 3
  1. My Baby Said Yes (Yip Yip De Hootie)
  2. Your Socks Don't Match
  3. Buzz Me
  4. Caldonia Boogie
  5. Somebody Done Changed The Lock On My Door
  6. How Long Must I Wait For You
  7. Salt Pork West Virginia
  8. Don't Worry 'Bout That Mule
  9. Stone Cold Dead In The Market
  10. Petootie Pie
  11. Reconversion Blues
  12. It's So Easy
  13. Beware
  14. Don't Let The Sun Catch You Crying
  15. Choo Choo Ch' Boogie
  16. Ain't That Just Like A Woman
  17. That Chick's Too Young To Fry
  18. No Sale
  19. If It's Love You Want Baby That's Me
  20. Ain't Nobody Here But Us Chickens
  21. Let The Good Times Roll
  22. All For The Love Of Lil
  23. Texas And Pacific
  24. Jack You're Dead
  25. Reet Petite And Gone
  26. Sure Had A Wonderful Time
  27. I Know What You're Putting Down
Disk 4
  1. Friendship
  2. Open The Door Richard
  3. Boogie Woogie Blue Plate
  4. Barnyard Boogie
  5. Every Man To His Own Profession
  6. Early In The Morning
  7. Run Joe
  8. Look Out
  9. Have You Got The Gumption
  10. We Can't Agree
  11. Chicky-Mo Craney Crow
  12. Roamin' Blues
  13. Inflation Blues
  14. You're Much Too Fat (And That's That)
  15. Pettin' And Pokin'
  16. You're On The Right Track Baby
  17. Don't Burn The Candle At Both Ends
  18. Why'd You Do It Baby
  19. Daddy-O
  20. Safe Sane And Single
  21. I Know What I've Got Don't Know What I'm Getting
  22. You Broke Your Promise
  23. Push-Ka Pee-Shee Pie (The Saga Of Saga Boy)
  24. Coleslaw
  25. Beans And Corn Bread
Disk 5
  1. Onion
  2. Baby's Gonna Go Bye-Bye
  3. Heed My Warning
  4. Psycho Loco
  5. Baby It's Cold Outside
  6. Don't Cry Cry-Baby
  7. School Days
  8. Hungry Man
  9. Saturday Night Fish Fry
  10. I Want A Roof Over My Head
  11. Show Me How (You Milk The Cow)
  12. Blue Light Boogie
  13. Ain't Nobody's Business But Your Own
  14. I'll Never Be Free
  15. Tamburitza Boogie
  16. You Dyed Your Hair Chartreuse
  17. Lemonade
  18. It's A Great Great Pleasure
  19. You Will Always Have A Friend
  20. Trouble Then Satisfaction
  21. Life Is So Peculiar
  22. I'll Be Glad When You're Dead (You Rascal You)
  23. Tear Drops From My Eyes


Utgitt 2001 Format 5CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 131 Artist Louis Jordan
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer JSP905.2