Love Creole (CD)

Fatboy (Rock)

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I don´t wanna get there
  2. Love Creole
  3. Boom boom boom
  4. Radio Fatboy
  5. Walk your way
  6. Give me something to look forward to this time
  7. Cut me down
  8. New suit
  9. Ashes fall down
  10. Cold cold war
  11. The wolf is at the door
  12. Just my luck


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Fatboy (Rock)
Label Razzia Leverandør Sony
Bestillingsnummer RAZZIA221