Love? - Deluxe Edition (CD)

Jennifer Lopez

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Arbeidet med det som skulle bli Jennifer Lopez' syvende studioalbum begynte allerede i 2007, mens hun fortsatt var gravid med tvillingene Emme og Max. Fire år senere leverer megastjernen et album som domineres av pulserende klubblåter med musikalsk fundament av R&B, pop og hip hop.

De to første singlene fra albumene gjorde det begge sylskarpt: Kjempehiten "On The Floor" sampler "Lambada", gjestes av Pitbull og er produsert av RedOne (Lady GaGa), mens latino-klingende "I'm Into You" kan skryte av et minst like imponerende stjernelag - skrevet av Taio Cruz, Stargate og Lil Wayne, produsert av Stargate og med Lil Wayne på gjestevers. Love? kan også by på en Lopez i totalt, autotunet divamodus ("Good Hit") og med superfengende poprefrenger (tittelsporet "(What Is) Love?), samt den dramatiske balladen "Until It Beats No More". I tillegg til de ovennevnte bidragsyterne har Lopez fått med seg også andre kremfolk, nærmere bestemt produsenter som The-Dream, Tricky Stewart og Danja - i tillegg til at Lady GaGa har vært med på både skriving og produksjon av låta "Hypnotico".

Deluxe-utgaven av Love? inneholder fire bonusspor, inkludert en spansk versjon av "On The Floor".

Sporliste

 1. On The Floor
 2. Good Hit
 3. I'm Into You
 4. What Is Love
 5. Run The World
 6. Papi
 7. Until It Beats No More
 8. One Love
 9. Invading My Mind
 10. Villain
 11. Starting Over
 12. Hypnotico
 13. Everybody's Girl
 14. Charge Me Up
 15. Take Care
 16. On The Floor (Ven A Bailar)

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Jennifer Lopez
Label Island US Bestillingsnummer 2770464

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende