Love For Sale (CD)

Ella Fitzgerald

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Do Something To Me
  2. Begin The Beguine
  3. What Is This Thing Called Love
  4. Bewitched, Bothered And Bewildered
  5. April In Paris
  6. I´ve Got You Under My Skin
  7. Let´s Do It (Let´s Fall In Love)
  8. Every Day (I Have The Blues)
  9. Love For Sale
  10. Too Darn Hot
  11. Angel Eyes
  12. They Can´t Take That Away From Me
  13. Night And Day
  14. My Funny Valentine
  15. The Lady Is A Tramp
  16. In The Still Of The Night
  17. Party Blues



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Ella Fitzgerald
Label Dreyfus
Bestillingsnummer FDM367972