Love God Murder (3CD)

Johnny Cash

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. I Walk The Line
  2. Oh What A Dream
  3. All Over Again
  4. Little At A Time
  5. My Old Faded Rose
  6. Happiness Is You
  7. Flesh And Blood
  8. I Tremble For You
  9. I Feel Better All Over
  10. Cause I Love You
  11. Ballad Of Barbara
  12. Ring Of Fire
  13. My Shoes Keep Walking Back To You
  14. While I've Got It Onn My Mind
  15. I Still Miss Someone
  16. One Rose (That's Left In My Heart) (mono)
Disk 2
  1. What On Earth Will You Do (For Heaven´s Sake)
  2. My God Is Real
  3. It Was Jesus
  4. Why Me Lord/The Greatest Cowboy Of Them All (mono)
  5. Redemption
  6. Great Speckled Bird
  7. Old Account
  8. Swing Low Sweet Chariot
  9. When He Comes
  10. Kneeling Drunkard´s Plea/Were You There (when they crucified our Lord)
  11. Man In White
  12. Belshazzar
  13. Oh Bury Me Not (introduction to a cowboy´s prayer)
  14. Oh Come Angel Band
Disk 3
  1. Folsom Prison Blues (mono)
  2. Delia´s Gone (mono)
  3. Mister Garfield
  4. Orleans Parish Prison (live)
  5. When It´s Springtime In Alaska (It´s Forty Below) (mono)
  6. Sound Of Laughter, The
  7. Cocaine Blues (live)
  8. Hardin Wouldn´t Run (mono)
  9. Long Black Veil, The
  10. Austin Prison
  11. Joe Bean
  12. Going To Memphis
  13. Don´t Take Your Guns To Town
  14. Highway Patrolman
  15. Jacob Green
  16. Wall, The



Utgitt 2000 Format 3CD
Sjanger Country Antall spor 46
Artist Johnny Cash Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SNY63809.2