Love Is A Charm Of Powerful Trouble Rock (CD)

The Immortal Lee County Killers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Robert Johnson
  2. She's Not Afraid Of Anything Walking
  3. Weak Brain, Narrow Mind
  4. Shitcanned Again
  5. Goin' Down South
  6. Love Is A Charm
  7. Truth Through Sound
  8. Rollin' And Tumblin'
  9. Don't Nothing Hurt Me Like My Back And Side
  10. That's How Strong My Love Is
  11. What Are You Doing In Heaven Today?


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 11 Artist The Immortal Lee County Killers
Label Estrus Bestillingsnummer ES1285