Love Is To Listen (CD)

Stephanie Mills

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Never Knew Love Like This Before
  2. My Love's Been Good To You
  3. Wish That You Were Mine
  4. You Can't Run From My Love
  5. Love Is Everywhere
  6. Keep Away Girls
  7. Automatic Passion
  8. I Knew It Was Love
  9. Deeper Inside Your Love
  10. I Don't Want To Go Back
  11. Everlasting Love
  12. Love Is To Listen
  13. You're Puttin' A Rush On Me
  14. Policy Of Love
  15. I Feel Good All Over
  16. What Cha Gonna Do With My Lovin'


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Stephanie Mills
Label Expansion Bestillingsnummer CDEXCL7