Love King (CD)

The-Dream

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Årene før Love King har The-Dream sakte, men sikkert blitt en stadig større stjerne på den amerikanske R&B-himmelen, først som produsent og deretter som en drivende god soloartist med både sterke singler og gjennomarbeidede album. Dette er hans tredje fullengder, og mannen selv har antydet at det kan bli hans siste soloalbum. Vi får se om ikke han ombestemmer seg ...

Love King er, som forgjengerne Love/Hate og Love Vs. Money, et temaalbum om kjærlighet - dette er R&B, tross alt. Selv hevder han at låtene er "deeper than space", men alle som elsker Terius Nash, som han egentlig heter, vet at det ikke er dybde som er hans styrke. Dette er ikke musikk for hodet, men for kroppen og hjertet: fingerknipsing, repetisjoner og slagord som limer seg på hjernen, med beats som appellerer til dansegulv og sengekos.

De tre første singlene var "Love King", "Make Up Bag" med T.I. og "Turnt Out". Dessuten inneholder albumet en låt ved navn "Yamaha", som fremstår som en "Little Red Corvette" for 2010.

Sporliste

 1. Love King
 2. Make Up Bag - feat. T.I.
 3. F.I.L.A. (Fall In Love Again) - feat. T.I.
 4. Sex Intelligent - feat. T.I.
 5. Sex Intelligent Remix
 6. Yamaha
 7. Nikki Part 2
 8. Abyss
 9. Panties To The Side
 10. Turnt Out
 11. February Love
 12. Florida University

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The-Dream
Label Def Jam Bestillingsnummer 2737037

Anmeldelser