Love Me Or Leave Me (2CD)

Nina Simone

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. My Baby Just Cares For Me
  2. Don´ t Smoke In Bed
  3. He´ s Got The Whole World In His Hands
  4. Mood Indigo
  5. He Needs Me
  6. African Mailman
  7. Love Me Or Leave Me
  8. I Loves You Porgy
  9. Good Bait
  10. For All We Know
  11. Central Park Blues
  12. You´ ll Never Walk Alone
  13. Plain Gold Ring
  14. Little Girl Blue
Disk 2
  1. The House Of The Rising Sun
  2. Don´ t Let Me Be Misunderstood
  3. Ain´ t Got No, I Got Life
  4. Ain´ t No Use
  5. The Assignment Song
  6. Gin House Blues
  7. Do What You Gotta Do
  8. See Line Woman
  9. The Other Woman
  10. Four Women
  11. I Sing Just To Know That I´ m Alive


Utgitt 2011 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Nina Simone
Label Metro/Union Square Bestillingsnummer METRSL001