Love On A Two Way Street (CD)

The Moments

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Not On The Outside
  2. Sunday
  3. I Do
  4. I'm So Lost
  5. Lovely Way She Loves
  6. Love On A Two Way Street
  7. If I Didn't Care
  8. All I Have
  9. I Can't Help It
  10. That's How It Feels
  11. Lucky Me
  12. To You With Love
  13. Thanks A Lot
  14. Just Because He Wants To Make Love [Doesn't Mean He Loves You]
  15. My Thing
  16. Gotta Find A Way
  17. Sexy Mama
  18. Sho 'Nuff Boogie - With Sylvia
  19. What's Your Name
  20. Girls - With The Whatnauts
Disk 2
  1. Sweet Sweet Lady
  2. Dolly My Love
  3. Jack In The Box
  4. Look At Me [I'm In Love]
  5. Nine Times
  6. With You
  7. We Don't Cry Out Loud
  8. I Don't Wanna Go
  9. I Could Have Loved You
  10. It Don't Rain In My Backyard
  11. Just To Spend Some Time
  12. Gonna Keep You Busy
  13. Sleep Won't Come
  14. More Than That
  15. So In Love
  16. We Finally Found Us
  17. If You Could Be My Sweet Baby
  18. Lady In Blue
  19. I Maybe Right I May Be Wrong
  20. I've Got To Keep My Head


Format CD Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 40
Artist The Moments Label UK-import
Bestillingsnummer COL96032