Love Power Peace: Live At The Olympia, Paris, 1971 (CD)

James Brown

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Intro
  2. Brother Rapp
  3. Ain´t It Funky Now
  4. Georgia On My Mind
  5. It´s A New Day
  6. Bewildered
  7. Sex Machine
  8. Try Me
  9. Papa´s Got A Brand New Bag / I Got You (I Feel Good) / I Got The Feelin´
  10. Give It Up Or Turnit A Loose
  11. It´s A Man´s Man´s Man´s World
  12. Please Please Please
  13. Sex Machine (Reprise)
  14. Super Bad
  15. Get Up, Get Into It, Get Involved
  16. Soul Power
  17. Get Up, Get Into It, Get Involved (Finale)



Utgitt 1971 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 17
Artist James Brown Label Import
Bestillingsnummer POR513389.2