Love Q (CD)

Quincy Jones

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Love Theme From The Getaway (featuring Toots Thielemans)|
  2. Body Heat (featuring Leon Ware/Bruce Fisher)
  3. I'm Gonna Miss You In The Morning (featuring Luther Vandross/Patti Austin)
  4. Love Me By Name (featuring Patti Austin)
  5. Superwoman (Where Were You When I Needed You) (featuring Patti Austin)
  6. Just Once (featuring James Ingram)
  7. Turn Out The Lamplight (featuring George Benson)
  8. Baby Come To Me (featuring Patti Austin/James Ingram)
  9. How Do You Keep The Music Playing (featuring James Ingram/Patti Austin)
  10. Places You Find Love (featuring Siedah Garrett/Chaka Khan/Herbie Hancock)
  11. Prelude To The Garden
  12. Secret Garden (Sweet Seduction Suite) (featuring El DeBarge/James Ingram/Al B Sure/Barry Whi)
  13. Sax In The Garden (featuring Barry White/Kirk Whalum)
  14. Moody's Mood For Love (featuring James Moody/Brian McKnight/Take 6/Rachelle Ferrell)
  15. I'm Yours (featuring Siedah Garrett/El DeBarge)
  16. Everything (featuring Tevin Campbell)
  17. Velas (featuring Toots Thielemans)


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Quincy Jones
Label Import Bestillingsnummer HIPPB000187202.2