Love Songs (CD)

Vince Gill

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. One
  2. That Friend Of Mine
  3. When Love Finds You
  4. You And You Alone
  5. Let´s Make Sure We Kiss Goodbye
  6. Faint Of Heart
  7. Luckiest Guy In The World
  8. The Rock Of Your Love
  9. If I Didn´t Have You In My World
  10. The Only Love
  11. Given More Time
  12. What They All Call Love
  13. Nothing Like A Woman
  14. Whenever You Come Around



Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Vince Gill
Label MCA Nashville Leverandør Import
Bestillingsnummer MCANB001359002.2