Love Songs (CD)

Marty Robbins

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Have I Told You Lately That I Love You
  2. Half As Much
  3. Too Young
  4. My Happiness
  5. Love Me Tender
  6. Can´t Help Falling In Love
  7. Unchained Melody
  8. I´m In The Mood For Love
  9. Misty
  10. All The Way
  11. To Each His Own
  12. I Don´t Know Why (I Just Do)
  13. Return To Me
  14. Yours (Quiereme Mucho)



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Marty Robbins
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY92799.2