Love Songs (CD)

Ramsey Lewis

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Midnight Rendezvous
  2. A Time For Love
  3. Nicole
  4. The Two Of Us
  5. With A Gentle Touch
  6. Juaacklyn
  7. Never Wanna Say Goodnight
  8. Something About You
  9. So Much More
  10. I Let A Song Go Out Of My Heart & It Could Happen To You
  11. If Loving You Is Wrong I Don´t Want To Be Right
  12. I´ll Always Dream About You
  13. Love Song
  14. Please Send Me Someone To Love



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Ramsey Lewis
Label Columbia/Legacy
Bestillingsnummer SNY93568.2