Love Songs (CD)

Michael Franks

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Lady Wants To Know
  2. When I Give My Love To You - Franks, Michael & Brenda Russell
  3. Tell Me All About It
  4. Sunday Morning Here With You
  5. Tahitian Moon
  6. Now I Know Why (They Call It Falling)
  7. On My Way Home To You
  8. Popsicle Toes
  9. Meet Me In The Deerpark
  10. Living On The Inside
  11. Rainy Night In Tokyo
  12. Vivaldi's Song
  13. Mr Blue
  14. When The Cookie Jar Is Empty
  15. Somehow Our Love Survives



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Michael Franks
Label WSM/Rhino Bestillingsnummer 0081227399726