Love Songs (CD)

Rosemary Clooney

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Love Is a Feeling
  2. I´m in the Mood for Love
  3. You´ll Never Know
  4. Young at Heart
  5. Why Fight the Feeling?
  6. You Make Me Feel So Young
  7. Ebb Tide
  8. Marrying for Love (Call Me Madam)
  9. Younger Than Springtime
  10. When You Love Someone
  11. Love Letters
  12. I´ve Grown Accustomed to Your Face
  13. I´m Glad There Is You
  14. Tonight
  15. That´s How It Is
  16. Tenderly



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Rosemary Clooney
Label Import Bestillingsnummer SNY90900.2