Love Songs (USA-import) (CD)

Barry White

179,00 17900
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Barry White
Label Universal Music Bestillingsnummer UNUK068642.2
  1. Love's Theme
  2. Can't Get Enough Of Your Love, Babe
  3. I'm Gonna Love You Just A Little Bit More Baby
  4. You're The First, My Last, My Everything
  5. Never Never Gonna Give You Up
  6. Just The Way You Are
  7. It's Ecstasy When You Lay Down Next To Me
  8. Practice What You Preach
  9. Walking In The Rain (With The One I Love)
  10. Dark And Lovely (You Over There)
  11. It May Be Winter Outside (But In My Heart It's Spring)
  12. Don't Make Me Wait To Long
  13. I'll Do For You Anything You Want Me To
  14. Love Serenade
  15. Midnight And You