Love Their Country (CD)

Me First And The Gimme Gimmes

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Much Too Young (To Feel This Damn Old)
  2. (Ghost) Riders In The Sky
  3. Desperado
  4. On The Road Again
  5. Annie´s Song
  6. Jolene
  7. I´m So Lonesome I Could Cry
  8. Lookin´ For Love
  9. Goodbye Earl
  10. East Bound And Down
  11. She Believes In Me
  12. Sunday Morning Coming Down



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Me First And The Gimme Gimmes
Label Fat Wreck Chords Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FAT7122