Love Walked In (CD)

Love Walked In (CD)

Dinah Shore

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Auld Lang Sync
  2. Someone to Watch Over Me
  3. How Deep Is the Ocean
  4. Welcome to My Dream
  5. Now I Know
  6. Two Silhouettes
  7. As Long as I Live
  8. Blue Skies
  9. But I Did
  10. Love Walked In
  11. Goodnight Captain Curlyhead
  12. White Christmas
  13. I Can't Get Started With You
  14. I Look at Heaven
  15. Can't Help Lovin' Dat Man
  16. Way You Look Tonight
  17. My Guy's Come Back
  18. I Couldn't Sleep a Wink Last Night
  19. Remember
  20. Do It Again
  21. Why Don't You Fall in Love With Me
  22. As We Walk Into the Sunset
  23. I Fall in Love Too Easily
  24. Be Careful It's My Heart
  25. Pass That Peace Pipe


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Dinah Shore
Label Import
Bestillingsnummer FLAR234.2