Love Whitney (CD)

Whitney Houston

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Until You Come Back
  2. I Have Nothing
  3. Why Does It Hurt So Bad?
  4. You Give Good Love
  5. All The Man That I Need
  6. Where Do Broken Hearts Go?
  7. You Are Loved
  8. Exhale (Shoop)
  9. Heartbreak Hotel
  10. For The Love Of You
  11. Saving All My Love For You
  12. Run To You
  13. I Believe In You and Me
  14. Didn´t We Almost Have It All
  15. All At Once
  16. I Will Always Love You



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 16
Artist Whitney Houston Label Arista US
Leverandør Sony Bestillingsnummer 74321910272