Lovecraft & Witch Hearts: The Best Of (2CD)

Cradle Of Filth

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Creatures That Kissed In Cold Mirrors
  2. Dusk And Her Embrace
  3. Beneath The Howling Stars
  4. Her Ghost In The Fog
  5. Funeral In Carpathia - (Be Quick Or Be Dead Version)
  6. Twisted Nails Of Faith, The
  7. From The Cradle To Enslave
  8. Saffron´s Curse
  9. Malice Through The Looking Glass
  10. Cruelty Brought Thee Orchids
  11. Lord Abortion
Disk 2
  1. Once Upon Atrocity
  2. Thirteen Autumns And A Widow
  3. For Those Who Died - (return to the sabbat mix)
  4. Sodomy And Lust
  5. Twisting Further Nails - (remix)
  6. Amor E Morte
  7. Carmilla´s Masque
  8. Lustmord And Wargasm (The Relicking Of Cadaverous Wounds)
  9. Dawn Of Eternity
  10. Of Dark Blood And F**king
  11. Dance Macabre - (remix)
  12. Hell Awaits
  13. Hallowed Be Thy Name



Utgitt 2002 Format 2CD
Sjanger Metal Antall spor 24
Artist Cradle Of Filth Label Music For Nations
Leverandør Sony Bestillingsnummer 82876829072


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i