Lovers Who Wander/So Why Didn't You Do That The First Time? (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Lovers Who Wander
  2. Come Go With Me
  3. King Without A Queen
  4. So Long Friend (By The Way I Love You)
  5. Twist, The
  6. Mi Muchacha = Little Girl
  7. Stagger Lee
  8. Shout
  9. Tonight, Tonight
  10. Born To Cry, (I Was)
  11. Queen Of The Hop
  12. Candy Man
  13. Sandy
  14. Lost For Sure
  15. Wanderer, The
  16. My Private Joy
  17. Moon River
  18. Ain't That Better Baby
  19. Every Little Thing I Do
  20. We Went Away
  21. Come Take A Walk With Me
  22. In A Room In A House
  23. Lovers Who Wander
  24. Tag Along
  25. Crying
  26. It Was Never Meant To Be
  27. Will You Love Me Still
  28. Teenager In Love, A
  29. That's How I Need You
  30. Baby What You Want Me To Do


Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 30
Artist Dion Label Ace
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDCH 943