Love's Theme: The Best Of The 20th Century Records Singles (UK-import) (CD)

Barry White

134,24 13424 Veil. pris 179,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Love's Theme (Single Version) - The Love Unlimited Orchestra
  2. I'm Gonna Love You Just A Little More Baby (Single Version)
  3. I've Got So Much To Give (Single Version)
  4. Never, Never Gonna Give Ya Up (Single Version)
  5. Honey Please, Can't Ya See (Alternate Version)
  6. Can't Get Enough Of Your Love, Babe
  7. You're The First, The Last, My Everything (Single Version)
  8. What Am I Gonna Do With You
  9. I'll Do For You Anything You Want Me To (Single Version)
  10. Let The Music Play (Single Version)
  11. You See The Trouble With Me (Single Version)
  12. Baby We Better Try To Get It Together
  13. Don't Make Me Wait Too Long
  14. I'm Qualified To Satisfy You (Single Version)
  15. It's Ecstasy When You Lay Down Next To Me (Single Version)
  16. Playing Your Game, Baby (Single Version)
  17. Oh What A Night For Dancing (Edit)
  18. Your Sweetness Is My Weakness (Single Version)
  19. Just The Way You Are (Single Version)
  20. September When I First Met You (Single Version)
  21. I Love To Sing The Songs I Sing


Utgitt 2018 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Artist Barry White Bestillingsnummer 5788707