Loyalty To Loyalty (CD)

Cold War Kids

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Against Privacy
  2. Mexican Dogs
  3. Every Valley Is Not A Lake
  4. Something Is Not Right To Me
  5. Welcome To The Occupation
  6. Golden Gate Jumpers
  7. Avalanche In B
  8. I´ve Seen Enough
  9. Every Man I Fall For
  10. Dreams Old Men Dream
  11. On The Night My Love Broke Through
  12. Relief
  13. Cryptomnesia


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Cold War Kids
Label V2/Cooperative Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer VVR1051742