Lucky Man (CD)

Hal Ketchum

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You´re Everything, (She´s Something)
  2. You Can´t Go Back
  3. That´s How Much You Mean To Me
  4. Loving You Makes Me A Better Man
  5. Don´t Let Go
  6. Dreams Of Martina
  7. She´s Still In Dallas
  8. Two Of The Lucky Ones - (with Dolly Parton)
  9. Richest Man In Texas
  10. Livin´ Life Lovin´ You
  11. Keep Mom & Dad In Love - (with Lisa Brokop)
  12. She Is


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Country Antall spor 12
Artist Hal Ketchum Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CBSM78707.2