Lucky Old Sun (CD)

Kenny Chesney

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I´m Alive (feat. Dave Matthews)
  2. Way Down Here
  3. Boats
  4. Everybody Want To Go To Heaven (feat. The Wailers)
  5. Down The Road (feat. Mac McAnally)
  6. Spirit Of A Storm
  7. Ten With A Two
  8. The Life
  9. Key´s In the Conch Shell
  10. Nowhere To Go, Nowhere To Be
  11. That Lucky Old Sun (Just Rolls Around Heaven All Day) (feat. Willie Nelson)


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Kenny Chesney
Label Bna Leverandør Import
Bestillingsnummer BNA734553.2