Lucky To Be Alive (CD)

Confederate Railroad

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Lucky To Be Alive
  2. Played The Game
  3. If I Ever Cross That Line
  4. The Man I Am Today
  5. Trashy Women (20th Anniversary)
  6. Somebody Like You
  7. Goodbye Song
  8. Whiskey And Women
  9. Fast Cars, Guitars and Fine Tuned Women
  10. I’m Not Fallin’ For That
  11. Psycho Bitch From Hell (Live)
  12. Don’t Feel As Young As I Used To


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Confederate Railroad
Label Red River Entertainment Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BFD065