Lucky (CD)

Suzy Bogguss

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Today I Started Loving You Again
  2. Silver Wings
  3. The Bottle Let Me Down
  4. I Always Get Lucky With You
  5. If We Make It Through December
  6. Let’s Chase Each Other Round The Room
  7. The Runnin’ Kind
  8. Going Where The Lonely Go
  9. Someday When Things Are Good
  10. I Think I’ll Just Stay Here And Drink
  11. Sing Me Back Home
  12. You Don’t Have Very Far To Go


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Suzy Bogguss
Label Proper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PRPCD121