Ludvigsens Hostesaft (CD)

Gustav Lorentzen

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Ludvigsens hostesaft var Gustav Lorentzens første soloalbum etter at Knutsen og Ludvigsen gikk hver sin vei i kjølevannet av suksessen med Juba Juba. Og Ludvigsens hostesaft minner faktisk en del om Juba Juba - dette er også et album stappfull med smart og vittig barnemusikk av oppsiktsvekkende høy kvalitet. Albumet kom opprinnelig ut i 1987, og fikk Spellemannpris for beste barneplate samme år. Musikere fra bergensbandet Saft bidrar, blant annet med en bergensdialekt som minner lytteren om Knutsen og Ludvigsen-klassikeren ”Eg ve te Bergen”. Tekstene bærer preg av Lorentzens varme og humør, og det er lite ved albumet som fremstår som utdatert alle disse årene senere. Det har vært utgått på CD i mange år, men er her endelig tilgjengelig for streaming og nedlasting.

PS! En 25 år gammel Yngve Leidulv Sætre står oppført som tekniker på albumet, en av hans aller første studioproduksjoner. Han har senere blitt hyllet som fast produsent for DumDum Boys og en rekke andre norske artister. Han ble for øvrig tildelt produsentprisen under Spellemann 2009 for debutalbumet til John Olav Nilsen & Gjengen.

Sporliste

 1. Ha Det På Badet
 2. Forrest I Køen
 3. To Indre Og Vekk Me´n
 4. Baldrian
 5. Hostesaft
 6. Full Cowboy
 7. Alle Hunder Hyler Høyt
 8. Kua
 9. Du Er Hva Du Har Spist
 10. Baby
 11. Morna Mikkel Rev
 12. Meg Om 100 År
 13. Skinnsalong

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 1987 Format CD
Sjanger Barneplater Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Gustav Lorentzen
Label Universal Norge Leverandør Cameloso AS (ESS Engros AS)
Bestillingsnummer 2750355

Anmeldelser