Lulu - Deluxe Book Box Edition (CD)

Lou Reed & Metallica

699,00 69900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
I klassen "interessante samarbeid" stiller denne rimelig sterkt: 28. oktober slipper Lou Reed og Metallica det unike prosjektet Lulu. Rolling Stones anmelder, som har hørt to av låtene, beskriver dem som en heftig kombinasjon av Reeds mørke 1973-klassiker Berlin og Metallicas nådeløse Master Of Puppets fra 1986.

Albumet er inspirert av to skuespill, kollektivt kjent som "Lulu-stykkene", skrevet av den tyske impresjonisten Frank Wedekind. Den voldelige og seksuelt eksplisitte historien utgjorde egentlig grunnlaget for en oppsetning som Reed planla i Berlin, men en felles opptreden med metalheltene - under jubileumsfesten til The Rock and Roll Hall of Fame i 2009 - satte ham etter hvert på andre tanker. Kimen til videre samarbeid var sådd, og Reed inviterte bandet til å bistå i videreutviklingen av demolåtene. Arbeidet tok et halvt år. Resultatet ble de ti sporene som utgjør Lulu.

Lulu - Deluxe Book Box Edition inneholder en bok med albumet og tekster, samt en fotobok med bilder tatt av den berømte rockefotografen Anton Corbijn.

Sporliste

Disk 1
  1. Brandenburg Gate
  2. The View
  3. Pumping Blood
  4. Mistress Dread
  5. Iced Honey
  6. Cheat On Me
Disk 2
  1. Frustration
  2. Little Dog
  3. Dragon
  4. Junior Dad

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock, Metal Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Lou Reed, Lou Reed & Metallica, Metallica
Label Mercury UK Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 2781602

Anmeldelser